Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Lees online  
   
 
 

Jij maakt het verschil – Challenge

Jeugdzorg is vaak in het nieuws. Helaas is dat meestal vanwege calamiteiten. Wij vinden dat positief nieuws ook aandacht verdient! Op de website jijmaakthetverschil.nu worden de verhalen getoond die doorgaans niet verteld worden.

Lees verder

 
 

Beveiligingsbeleid van belang voor jongeren én professionals!

De digitale wereld verandert snel. Informatiebeveiliging staat bij gemeenten hoog op de agenda en dat geldt niet alleen voor gemeenten. Ook de organisaties waar zij mee samenwerken, moeten voldoen aan bepaalde veiligheidseisen.

Lees verder

MULTIsignaal verwelkomt Verwijsindex Amsterdam

De gemeenten van de regio Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland maken sinds april gebruik van de MULTIsignaal Verwijsindex. Daarmee sluiten zij zich aan bij zo’n 70% van de Nederlandse gemeenten die ook gebruik maken van MULTIsignaal.

Lees verder

 
 

Hulp rondom kinderen moeten we goed organiseren

De nieuwe Verwijsindex biedt nieuwe mogelijkheden die het gebruik ervan makkelijker maken en de meerwaarde vergroten. Belangrijk, zegt Ruud Grondel, wethouder Jeugdzorg in Diemen. Hij is ervan overtuigd dat de overstap van Matchpoint op MULTIsignaal een positieve impuls...

Lees verder

1 op de 14 jongeren bekend in de MULTIsignaal Verwijsindex

Als professionals zichzelf zichtbaar maken in de Verwijsindex kan er snel en eenvoudig afgestemd worden om vervolgens tot één gezin, één plan te komen. Op dit moment zijn in MULTIsignaal Verwijsindex zijn meer dan 331.000 unieke jongeren gesignaleerd.

Lees verder

 
 

Gemeente Rotterdam gestart met SluiS 0-100

Belangrijk rondom de zorg van kinderen en volwassenen is om deze zorgen eerder en beter in beeld te krijgen. Rotterdam is gestart met een Verwijsindex voor professionals verantwoordelijk voor de zorg voor alle Rotterdammers, dus ook voor hen ouder dan 23 jaar. Meer weten?

Lees verder

Over drie maanden verschijnt de volgende nieuwsbrief, waarmee we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de Verwijsindex van MULTIsignaal. Kijk op onze website www.multisignaal.nl voor het actuele nieuws.

 

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door MULTIsignaal  |  Afmelden