Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Lees online  
   
 
 

Gebruik MULTIsignaal Verwijsindex groeit

In nog geen half jaar na de activatie van de gezinsmatch, is inmiddels de mijlpaal van 100.000 gezinsmatches bereikt, waarbij 20.000 jeugdigen zonder reguliere match, nu wél een gezinsmatch hebben! Een aantal om even bij stil te staan!

Lees verder

 
 

Meerwaarde Verwijsindex na decentralisaties

Gemeenten staan met de decentralisatie van de jeugdzorg voor een complexe opdracht: vroegsignalering, 1Gezin1Plan1Regisseur, zorgcoördinatie, wijkteams… hoe kan de Verwijsindex hierbij van meerwaarde zijn?

Lees verder

Zicht op gemiste kinderen Veilig Thuis via Verwijsindex

Lambertha Seijbel werkt sinds 1 januari 2016 als teammanager GGD bij de gemeente Utrecht. Hiervoor werkte zij o.a. als coördinator bij Veilig Thuis Noordoost Gelderland. Aan MULTIsignaal vertelt zij waarom zij het gebruik van de Verwijsindex zo belangrijk vindt.

Lees verder

 
 

Handelingsverlegenheid, hoe kunnen we het tij keren?

Samenwerken is niet iets nieuws. Wel is het onze ervaring dat professionals soms angst hebben of aarzelen om een signaal af te geven. De bereidheid van professionals om de Verwijsindex toe te passen, heeft niet puur met de Verwijsindex (als instrument) te maken.

Lees verder

Update Modelconvenant Verwijsindex

Op verzoek van enkele convenanthouders heeft MULTIsignaal met juriste Mirthe Maessen van Zorg voor Recht, gewerkt aan een update van het Modelconvenant Verwijsindex. De update was nodig vanwege de archiefbepalingen, art. 16. Lees verder om het convenant te downloaden.

Lees verder

 

Aankondiging Delen = Vermenigvuldigen 11

De volgende Delen = Vermenigvuldigen bijeenkomst staat gepland voor donderdag 3 november 2016. De bijeenkomst vindt plaats van 11:00 tot 15:00 uur in de regio Utrecht. Noteer deze datum alvast in je agenda, de uitnodiging volgt binnenkort!

 

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door MULTIsignaal  |  Afmelden