Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Lees online  
   
 
 

Nieuwe ontwikkelingen MULTIsignaal Verwijsindex

De voorgenomen gunning van Amsterdam en de regiogemeenten, de verhalen van professionals op het nieuwe platform 'Jij maakt het verschil', een nieuwe manier van koppelen via webservice 4 en de bijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen volgende week. Er staat weer veel te gebeuren!

Lees verder

 
 

Meldrecht en criteria – Wanneer geef je een signaal af?

Uit diverse evaluaties blijkt dat signaleringsbevoegden de beslissing om wel of niet een signaal in de Verwijsindex af te geven, nog altijd moeilijk vinden. In dit artikel proberen wij deze vraag vanuit ons Expertisecentrum toe te lichten.

Lees verder

Standaard werkwijze werkt drempelverlagend

Bij het Leger des Heils in Gelderland (10voor Toekomst) worden bij de intake alle kinderen ingeschreven in de Verwijsindex. Het blijkt verrassend eenvoudig om het werken met de Verwijsindex als standaard werkwijze te hanteren.

Lees verder

 
 

Wat vinden jongeren zelf van de Verwijsindex?

Op www.verwijsindex.tv zijn 2 nieuwe video's beschikbaar. Nadia, KOPP en KVO-ervaringsdeskundige, vertelt over haar ervaringen met professionals en roept op tot samenwerken. Andrea, relatiemanager Verwijsindex, vertelt over haar puzzel, hoe ieder stukje telt in de jeugdzorg.

Lees verder

Doel en werking Verwijsindex MULTIsignaal - FAQ

Wat is de Verwijsindex en hoe werkt het? Deze nieuwe FAQ werd opgesteld met dank aan de Verwijsindex Haaglanden en geeft antwoord op vragen over het gebruik van de MULTIsignaal Verwijsindex in het algemeen.

Lees verder

 

Over drie maanden verschijnt de volgende nieuwsbrief, waarmee we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de Verwijsindex van MULTIsignaal. Kijk op onze website www.multisignaal.nl voor het actuele nieuws.

 

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door MULTIsignaal  |  Afmelden