Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Lees online  
   
 
 

Landelijke conferentie 2 november 2017

Werk mee aan de next level verwijsindex! Op dit moment is een dreamteam hard aan het werk om te komen tot een nieuw doel voor de verwijsindex. Dit willen wij graag met jullie delen. Maar vooral: samen met jullie en andere stakeholders concreter maken, aanvullen...

Lees verder

 
 

Pilot Sluitend Samenwerken

Voor kinderen en jongeren tot 23 jaar is er de Verwijsindex Risicojongeren. Dit systeem bevordert de samenwerking tussen verschillende instanties en voorkomt dat hulpverleners langs elkaar heen werken. Maar zorg houdt niet op bij 23, vindt de gemeente Rotterdam.

Lees verder

Niemand heeft altijd alle dossiers paraat

Jeroen Brandes, wethouder Jeugd & Jeugdzorg in Amstelveen, is helemaal om. Sterker nog de verwijsindex MULTIsignaal is een onmisbaar instrument in de jeugdhulp, vindt hij.

Lees verder

 
 

Gemeenten stimuleren gebruik Verwijsindex

Alle gemeenten die gebruik maken van de Verwijsindex van MULTIsignaal zijn lid van de Gebruikersvereniging MULTIsignaal (GVMS). Daarmee is MULTIsignaal niet alleen een ICT-systeem, maar zet zij zich samen met de deelnemende gemeenten actief in om het gebruik te stimuleren.

Lees verder

Vacatures Servicedesk en Beheer

MULTIsignaal is onderdeel van het Centrum voor Publieke Innovatie (CPI). Voor onze afdeling Servicedesk en Beheer in Oude-Tonge zijn wij op zoek naar een servicedeskmedewerker en een software engineer. Ben of ken je degene die wij zoeken? Laat het ons weten!

Lees verder

 

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door MULTIsignaal  |  Afmelden