Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Lees online  
   
 
 

Voorwoord

De Gebruikersvereniging van MULTIsignaal heeft naar aanleiding van de evaluatie van de VIR een brief gestuurd aan het Ministerie van VWS. In deze nieuwsbrief is meer te lezen over de onderzoeken, de aanbevelingen en de brief. Bij onduidelijkheden: Durf te vragen!

Lees verder

 
 

Verwijsindex app nu ook voor Windows!

Vorig jaar lanceerde MULTIsignaal de Verwijsindex app voor iOS en Android. Op verzoek van de Gebruikersvereniging MULTIsignaal is de app verder ontwikkeld, zodat deze nu ook voor gebruikers van Windows telefoons beschikbaar is!

Lees verder

De gezinsfunctionaliteit: Waar staan we nu?

De livegang van de gezinsfunctionaliteit is om diverse redenen reeds drie maal door het agentschap CIBG en het ministerie van VWS uitgesteld. Het is nog niet bekend wanneer, maar dát de gezinsfunctionaliteit geactiveerd gaat worden staat buiten kijf!

Lees verder

 
 

Van niet naar wel registreren

Er zijn nog steeds instanties die nauwelijks signalen afgeven in de Verwijsindex, maar daar wel op aangesloten zijn. Wat maakt dat de hulpverleners geen signaal afgeven in de Verwijsindex?

Lees verder

DSP rapport evaluatie Verwijsindex naar kamer

15 Juni Jongstleden heeft Staatssecretaris van Rijn, mede namens de bewindslieden van Veiligheid en Justitie de evaluatie van de VIR aangeboden aan de voorzitter van de Tweede Kamer. De evaluatie bevat aanbevelingen aan het Rijk, aan gemeenten en aan aanbieders, gericht op het versterken van het gebruik van de VIR.

Lees verder

 
 

Klaar voor de toekomst met nieuwe servers

In juni en juli zijn de MULTIsignaal test- en productie omgevingen verhuisd naar nieuwe servers. De verhuizing zelf was de laatste stap in een traject waarin vervangende servers zijn geïnstalleerd, ingericht, en uiteraard vooraf uitgebreid getest.

Lees verder

Verstuur nu uw nieuwsbrief!

Deze nieuwsbrief is gemaakt met de MULTIsignaal nieuwsbrief applicatie. Bent u regiobeheerder voor de Verwijsindex van MULTIsignaal en heeft u een account, dan kunt u deze artikelen nu ook zelf versturen. Interesse in een nieuwsbriefaccount of vragen? Neem dan contact op!

Lees verder

 

Over drie maanden verschijnt de volgende nieuwsbrief, waarmee we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de Verwijsindex van MULTIsignaal. Kijk op onze website www.multisignaal.nl voor het actuele nieuws.

 

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door MULTIsignaal  |  Afmelden