Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Lees online  
   
 
 

Voorwoord

Bij de woorden SOAP en Singles, denk je waarschijnlijk eerder aan een televisieserie dan aan een technische koppeling tussen twee computersystemen. Maar ook in de wereld van de techniek is er van alles mogelijk op dit gebied!

Lees verder

 
 

Vervangen oude koppeling versie 1 t/m 3

Met de komst van de Jeugdwet in 2015 is ook de gezinsfunctionaliteit geïntroduceerd. Dit vereiste de nodige technische en functionele aanpassingen aan de Verwijsindex van MULTIsignaal. Hierbij doen we een oproep aan alle gekoppelde partijen om de oude koppeling te herzien.

Lees verder

Webservice v4: Techniek dient het gemak

Met de introductie van Webservice versie 4, biedt MULTIsignaal een nieuwe koppeling die Verwijsindex processen volledig ondersteunt. Uiteraard betreft dit de ‘klassieke’ match tussen twee professionals die betrokken zijn bij dezelfde cliënt, maar ook de gezinsmatch.

Lees verder

 
 

Thorax verbindt systemen tot één tijdsbesparend geheel

U bent bekend met de Verwijsindex van MULTIsignaal, maar wat over het algemeen minder bekend is, is de mogelijkheid om hiermee te koppelen vanuit uw bronsysteem. Dit scheelt tijd, geld en werkt motiverend, omdat de koppeling gemakkelijk en laagdrempelig in gebruik is.

Lees verder

Slimme koppeling tussen MULTIsignaal en WIJZ

Professionals maken vaak zonder het te weten gebruik van MULTIsignaal. Hoe dat kan? Instellingen werken met hun eigen systeem en zijn via een digitale koppeling aangesloten op MULTIsignaal. De WIJZ-koppeling is een speciale variant en specifiek ontwikkeld voor de GI’s.

Lees verder

 
 

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door MULTIsignaal  |  Afmelden